NOUA NE PASA/Scoala Gimnaziala "Mircea Voda Calarasi" continua sirul actiunilor umanitare, in cadrul spectacolului "Vestitorii Primaverii"

Joi, 22 Martie 2018, ora 17:28
90 citiri
In Romania, mor cei mai multi copii sub un an din Uniunea Europeana. O data la sase ore, un nou-nascut isi pierde viata, cel mai adesea, pentru ca Maternitatea in care a venit pe lume nu a avut aparatura medicala necesara. Pentru a supravietui, acesti copii au nevoie de echipamente performante imediat ce se nasc. Fiecare minut este de aur si se converteste in sanse la viata. In ciuda eforturilor medicilor, copiii nascuti prematur, de cele mai multe ori, se sting. Din pacate, acesta situatie se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.