Parintele Arsenie Papacioc, despre Craciun: "Va dati seama ce-ar fi fost lumea fara Hristos? Cu El putem totul, fara Hristos nu putem nimic"

Sursa: Adevarul
Duminica, 25 Decembrie 2016, ora 09:39
28 citiri
In predicile si lucrarile pe care le-a lasat mostenire credinciosilor, Arsenie Papacioc, unul dintre cei mai iubiti duhovnici ai Ortodoxiei, numit si patriarhul Dobrogei, vorbeste despre nasterea Mantuitorului si despre simtirea pe care trebuie sa o aiba fiecare om la acest moment important. Parintele ii sfatuia pe credinciosi sa tina post, sa se roage si sa faca fapte bune pentru a-si castiga locul in Rai, dar si de ce nu este nevoie sa te temi de moarte. Despre Craciun, duhovnicul spunea ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.