Povata controversata a parintelui Papacioc, spusa femeilor la spovedanie: "Nu e obligata, saraca, sa suporte tirania, e libera si se poate desparti"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Octombrie 2015, ora 06:01
59 citiri
Duhovnicul le indeamna pe femei sa nu-si asculte sotul, daca acesta le indeamna sa lepede pruncii nenascuti, dandu-le dezlegare sa se desparta. Intr-unul dintre ultimele interviuri acordate pentru crestinortodox.ro, parintele aminteste sfaturile pe care le dadea femeilor cand veneau la spovedanie, in special cum le convingea sa nu mai faca avorturi. "Cu nici un chip sa nu faca avort, indiferent ce s-ar intampla. "Pe viata si pe moarte", le spun eu. Cu nici un chip n-au voie sa ucida. Despartire, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.