Povestea elevului care viseaza sa devina artist. Ionut Cristea, primul la desen: Nu m-a indrumat nimeni, ceea ce stiu am invatat singur, cu tehnici "furate"

Sursa: Adevarul
Marti, 29 Mai 2018, ora 14:00
87 citiri
Are 17 ani si face naveta zilnic pentru a ajunge la scoala. Locuieste in satul Tonea, alaturi de parintii si cei doi frati mai mici, dar viseaza sa ajunga artist. Ionut Cristea, pasionat de desen, este un adolescent modest si ambitios care doreste sa urmeze Universitatea de Arte. Recent s-a calificat la etapa nationala a concursului antidrog. Chiar daca recunoaste ca nu este un elev stralucit la invatatura, Ionut invata pentru a absolvi liceul, pentru ca apoi sa-si continue studiile la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.