Predica parintelui Arsenie Boca despre cuvintele interzise. "Zece porunci are Intelepciunea: de noua ori sa taci si o data sa vorbesti, si atunci putin!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Ianuarie 2016, ora 02:11
68 citiri
Intr-una din predicile sale, rostita la manastirea Prislop, pe 18 noiembrie 1949, duhovnicul le-a explicat credinciosilor ce inseamna sa spui chiar si in gluma cuiva "nebun" si cum pot vorbele sa desfigureze fizionomia mintii. Atunci cand cuiva i se arunca vorbe interzise si cand in aceasta greseala persista tot mai multi oameni, cel batjocorit chiar ajunga sa creada neadevarurile care se spun despre el. Pentru a-I face sa inteleaga mai bine acest lucru, parintele le-a spus enoriasilor o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.