Predoiu: "Primariile functioneaza greu, din cauza legislatiei incoerente, a controalelor obtuze si a lipsei fondurilor de co-finantare!"

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 14:29
54 citiri
Candidatul PNL la Camera Deputatilor, Catalin Predoiu, a inceput, alaturi de echipa PNL, un adevarat tur de forta, in judetul Calarasi, din dorinta de a afla care sunt principalele masuri legislative care ar putea fi initiate, in noul Parlament, care sa vina in sprijinul autoritatilor locale.

"Primariile functioneaza greu, din cauza legislatiei incoerente, a controalelor obtuze ale Curtii de Conturi si a lipsei fondurilor de co-finantare la proiectele europene, iar birocratii din ministere nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.