Prefectul George Iacob:"Pentru prima data, in Romania, Planul rosu a fost dat de la Calarasi, intr-un accident produs pe autostrada"

Luni, 29 Mai 2017, ora 17:25
242 citiri
Judetul Calarasi are unul dintre cei mai longevivi prefecti in functie, din tara. George Iacob a implinit, in aceasta luna, 5 ani de cand conduce Institutia Prefectului.

Nu au lipsit, in aceasta perioada de timp, aprecierile din partea reprezentantilor guvernului, pentru modul in care echipa coordonata de prefect a facut fata unor situatii limita.

Multiplele avertizari sosite la Institutia Prefectului, precum fenomenele meteorologice extreme, accidente sau alte evenimente nedorite, l-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.