Preotul care a inviat din morti de 7 ori. Parintele Adrian Fageteanu: "Aveam abdomenul spart si mi se vedeau intestinele risipite pe prundis"

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Martie 2015, ora 00:40
93 citiri
Parintele Fageteanu a povestit despre incidentul care s-a petrecut in timp ce se afla, alaturi de parintii sai, in timpul refugiului din Bucovina. O clipa de neatentie a facut ca micul Alexandru(acesta era numele parintelui de botez) sa se aplece mai multe din caruta cu coviltir in care calatoreau si sa cada sub copitele cailor.
"Fara sa-mi dau seama ce se intampla, roata carului mi-a trecut peste burta", a povestit parintele intr-unul din interviurile sale, publicat de site-ul ziaristionline. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.