Profetiile cutremuratoare ale parintelui Argatu: "Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu, fara oameni"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 02:03
150 citiri
Cu darul prezicerii, parintele Argatu, care si-a trait ultimii ani din viata la manastirea Cernica, a facut cateva profetii despre vremurile pe care le vom trai, vazand lucruri ingrozitoare in viitor. Duhovnicul a vorbit despre o catastrofa de neimaginat, despre orase si sate pustii, despre un Bucuresti pe jumatate sub daramaturi, dar si despre durerile oamenilor: despre vremuri in care oamneii nu mai au ce manca, despre desfranarea care se va face in vazul lumii, despre saracie, boli si griji. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.