Profetiile infricosatoare ale duhovnicilor faimosi in Romania: "Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Martie 2018, ora 04:10
130 citiri
Profetiile a trei dintre cei mai populari duhovnici din Romania arata un viitor sumbru, in care va lipsi credinta, va fi multa saracie si pierzanie. Ilarion Argatu, Arsenie Boca si Iustin Parvu au vazut in viitor multa rautate, oameni fara frica de Dumnezeu si vremuri tulburi. O parte din viziunile pe care parintele Ilarion Argatu sustine ca le-a avut au fost cuprinse in lucrarea Pr. Argatu V. Ioan, "Raspunsuri duhovnicesti", editia a II- a, 2007. Iata pasajul in care parintele Ilarion Argatu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.