R. Paturca: Asta este filosofia liberala: mai putin pentru societate, mai mult pentru privilegiile celor din institutiile de forta!

Sursa: Arena
Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 19:04
63 citiri
Guvernul Orban a aprobat in urma cu o saptamana a doua rectificare bugetara din acest an, deficitul estimat pe anul 2019 reprezentand 4,3% din Produsul Intern Brut.

Senatoarea PSD, Roxana Paturca, presedinte executiv al PSD Calarasi ca "PNL a aprobat rectificarea bugetara: minus 4 miliarde la educatie, autostrazi si irigatii, plus 25 de MILIOANE LA PENSIILE SPECIALE pentru lucratorii din serviciile secrete. Asta este filosofia liberala: mai putin pentru societate, mai mult pentru privilegiile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.