Rajnoveanu: "Daca primim finantare pentru proiectele depuse, intr-adevar pot spune ca ne-am apropiat de nivelul unei comunei europene"

Luni, 29 Mai 2017, ora 14:02
90 citiri
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.Comuna Roseti este una dintre cele mai dezvoltate si modernizate localitati din judetul nostru. Cu pasi siguri si bine ganditi, autoritatile locale pot spune ca mai au putin pana a putea atinge statutul de comuna europeana. Aici se poate vedea cel mai bine ca omul sfinteste locul. De curand, Primaria Comunei Roseti a recuperat suma de 1.150.000 de euro, obiectul cererii nr.10 de rambursare. De anul trecut, din luna martie trebuia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.