Rezultate Bacalaureat 2015 Calarasi. Sefa de promotie, nemultumita de nota la romana: "Sunt impacata, dar depun contestatie, meritam mai mult"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Iulie 2015, ora 13:29
92 citiri
Caldura sufocanta a taiat elanul absolventilor de clasa a-XII-a care au sustinut examenul de Bacalaureat 2015. Canicula care a pus stapanire si pe Baragan i-a molesit si pe tinerii, nerabdatori sa afle rezultatele primului examen important din viata.
Inarmati cu sticle de apa, in tinute lejere, dornici sa se racoreasca in Borcea si apoi sa leneveaaca pe un sezlong pe plaja mare, adolescentii, cam fara chef, au ajuns inca de la primele ore ale diminetii la centrele de examen. In timp ce unii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.