Rolul Uniunii Europene si politicile sale in domeniul agricol, tema de dezbatere a elevilor de la Colegiul "Barbu Stirbei"

Miercuri, 15 Martie 2017, ora 17:25
82 citiri
Intalnirea echipei de ambasadori ai Parlamentului European din cadrul Colegiului National Barbu Stirbei cu domnul ing. Toli Dobrin, consultant proiecte al Camerei Agricole a judetului Calarasi,a avut loc pe 15 martie a.c., ora 10.00, in sala de conferinte a institutiei, cu tema de prezentare si discutie Politicile UE in domeniul agricol. Informatiile prezentate au facut referire la programele destinate dezvoltarii rurale prin care politica agricola a UE serveste mai multor scopuri: ii ajuta pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.