Romanca pentru care se bateau barbatii celebri din Paris. Cariera fabuloasa a Elvirei Popescu, actrita devenita "Regina bulevardului"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 04:12
63 citiri
La doar 29 de ani, frumoasa romanca a cucerit Parisul cu talentul si frumusetea naucitoare. Cariera fabuloasa a insumat o viata de om: 65 de ani petrecuti in teatru si film. Sarmul sau a facut insa victime peste tot: dramaturgii se "bateau" sa-i scrie piese, iar barbatii celebri se intreceau ca s-o curteze. L-a fermecat chiar si pe Pierre Cardin, iar unul dintre cei mai cunoscuti scriitori se pare ca s-ar fi sinucis din dragoste pentru romanca. Numita pe buna dreptate "Reine du Boulevard", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.