Roxana Paturca: "Dorim cresterea pensiei minime garantate pana la suma de 640 de lei in anul 2018, cresterea punctului de pensie de la 871 de lei pana la 1.400 de lei in anul 2020"

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 10:36
80 citiri
Rep: Care sunt reactiile pe care le-ati observat dumneavoastra in randul alegatorilor dupa prima saptamana de campanie? Credeti ca oamenii isi doresc o schimbare?

R.P.: Am vizitat multe localitati de la inceperea acestei campanii. Sunt absolut impresionata, dar nu pozitiv, de ceea ce am vazut in localitatile prin care am trecut. Sincer, nu credeam ca in anul 2016 inca exista oameni care traiesc in conditii mizere si case darapanate. Imi pare rau ca pana acum nu am reusit sa oferim oamenilor un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.