Rugaciuni speciale in Postul Pastelui. Ce canoane de pocainta se citesc in biserica pentru "eliberarea noastra de cateva boli duhovnicesti fundamentale"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Martie 2015, ora 14:21
248 citiri
"Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie. Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-l mie, robului Tau. Asa Doamne, imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin."
De ce ocupa un loc atat de important aceasta scurta si simpla rugaciune in slujbele de Post si ce mesaj transmite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.