Scandalul cu scantei de la spital, pe masa Consiliului Judetean. Managerul Serban: "Relaxare totala pe Sectia Pediatrie!"

Sursa: Adevarul
Joi, 03 Septembrie 2015, ora 12:53
121 citiri
Disputele aprige intre dr. Romulus Dan Serban si dr. Minodora Miron, sef Sectie Pediatrie, dr. Viorica Cotic si dr. Doina Arhirescu a atins cote alarmante, iar situatia pare sa nu aiba rezolvare.
Mai multe memorii adresate sefului judetului Calarasi ar putea sa faca lumina in scandalul medicilor. Acuzatiile curg de o parte si de cealalta, iar Raducu Filipescu s-a aratat dispus sa-i primeasca la discutii pe medici. "Eu nu sunt omul care sa dau credit cuiva, vreau sa analizez situatia. Sa vedem, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.