Seful de politie in judetul cu sub 1.000 de dosare cu autor necunoscut: "Eu cred ca masurile privative de libertate educa"

Sursa: Adevarul
Luni, 24 Octombrie 2016, ora 06:10
199 citiri
In evidentele IPJ Calarasi, judet cu 285.107 de locuitori, figureaza 956 de dosare penale cu autor necunoscut. Cel mai vechi dosar inregistrat dateaza din anul 2012, fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de viol. La parchetul local sunt cinci dosare de omor cu AN, cel mai vechi din 2003. Inspector sef al IPJ Calarasi de la sfarsitul anului 2014, dupa ce a castigat concursul pe post, comisarul sef Marian Iorga sustine ca pentru politistii din Calarasi nu exista diferenta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.