Senator Roxana Paturca: "Dupa 5 ani am reusit sa organizam, din nou, la Calarasi, Olimpiada Nationala din aria curriculara Tehnologii"

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 10:35
61 citiri
Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi a organizat, in perioada 1 - 6 aprilie 2018, etapa nationala a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculara Tehnologii, profil Resurse Naturale si Protectia Mediului, domeniul Protectia Mediului. Activitatile din cadrul olimpiadei s-au desfasurat la Colegiul "Stefan Banulescu" din Calarasi.

La festivitatea de premiere care a avut loc joi, 5 aprilie a.c., in Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, a participat, alaturi de inspectorul general ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.