Tineri pentru care Bacalaureatul a fost fara emotii. Povestea de succes a unei sefe de promotie: "Cand imi propun ceva, fac temeinic ce am de facut"

Sursa: Adevarul
Duminica, 05 Iulie 2015, ora 14:04
60 citiri
Examenul de bacalaureat nu i-a starnit emotii. "Am fost optimista atat in legatura cu examenul de bacalaureat, cat si cu cel de admitere, pentru ca m-am pregatit si am transformat o mare parte din timpul liber in ore de munca. Sper ca drumul meu in viata sa decurga conform asteptarilor", spune tanara.
Chiar daca a urmat profilul Real, Silvana a facut performanta si la Uman. Pentru ca isi doreste o cariera in magistratura, urmand sa sustina admiterea la Facultatea de Drept din Bucuresti, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.