Tragedia de pe A2, provocata de efectul de turma. Titi Aur, campion de raliuri: "De la prima masina a pornit, iar ceilalti au intrat in aceasta capcana"

Sursa: Adevarul
Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 10:23
75 citiri
Campion de raliuri si pilot profesionist, Titi Aur a explicat, sambata seara, intr-o interventie la TVR, care au fost cauzele care au provocat nenorocirea de pe A2, soldata cu patru morti si 56 de raniti. Specialistul este convins ca accidentul in lant, produs in doua etape, a avut la baza efectul de turma.
"Senzatia ca pe autostrada sunt in siguranta si ca nu le poate aparea niciun obstacol in fata, de exemplu o caruta, ca pe un drum obisnuit, le-a dat acea siguranta soferilor ca pot merge cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.