UPDATE. Protestul medicilor de familie, nemultumiti de subfinantarea sistemului de asistenta medicala primara: "Nu vrem sa emigram, vrem in tara noastra!"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Noiembrie 2017, ora 10:01
82 citiri
Medicii de familie avertizeaza, prin proteste, ca sistemul de asistenta medicala primara este in colaps. Noi actiuni de protest au avut loc joi, 2 noiembrie, in toata tara, demrsuri prin care se doreste atragerea atentiei guvernantilor cu privire la situatia de criza majora prelungita in care se afla acest segment de ingrijire a pacientilor. La Calarasi, doar 8 de medici de familie au pichetat pasnic Prefectura intre orele 11.00 si 12.00, in semn de solidaritate cu colegii din tara, dupa care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.