Vicepresedintele Consiliului Judetean, Bogdan Georgescu, se declara nemultumit de propunerile specialistilor din cadrul ministerului Apelor, Padurilor si Pisciculturii

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 13:10
183 citiri
(Calarasi) Vicepresedintele Consiliului Judetean, Bogdan Georgescu, a vorbit in Colegiul Prefectural din data de 26 aprilie despre faptul ca este de acord cu solutia agreata de specialistii din cadrul ministerului Apelor, Padurilor si Pisciculturii, care consta in realizarea unor poldere sau a unor zone umede permanente, in incintele Oltenita - Surlari - Dorobantu si Boianu-Sticleanu, conform studiului mentionat de doamna ministru Lucia Varga, in cadrul vizitei in judetul Calarasi.

Acesta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.