Cele mai indraznete rochii purtate vreodata pe covorul rosu (Galerie foto)

Vineri, 31 Mai 2013, ora 19:24
5208 citiri
Cele mai indraznete rochii purtate vreodata pe covorul rosu (Galerie foto)
Foto: The Telegraph

Majoritatea vedetelor feminine nu apar in public fara a se consulta cu o echipa intreaga de stilisti. Cele mai mici detalii sunt analizate in profunzime, astfel incat divele sa arate impecabil.

Multe dintre frumoasele lumii opteaza, insa, pentru tinute prea indraznete pentru o anumita categorie de evenimente, aparitiile lor vestimentare fiind catalogate drept nepotrivite intr-un anumit context.

Intr-o galerie incitanta, din care nu lipsesc actrite, modele sau cantarete, The Telegraph a adunat cele mai spectaculoase rochii de pe covorul rosu, care au generat de-a lungul timpului ample comentarii in presa.

Modelul rus Irina Shayk si-a dezvaluit trupul perfect intr-o rochie cu decupaj generos marca Roberto Cavalli, tinuta in care a pasit pe covorul rosu de la Cannes 2013.

Desi au trecut deja 13 ani, gala Premiilor Grammy din 2000 ii asigura inca lui Jennifer Lopez titluri de presa. Amintirea rochiei Versace cu decolteu adanc in "V" a ramas vie in amintirea jurnalistilor si fanilor artistei, fiind greu de detronat de un alt outfit.

La Gala Met din anul 2012, modelul polonez Anja Rubik a predat o lectie de anatomie folosindu-se de propriul trup, lipsa desuurilor fiind evidenta. Anthony Vaccarello, designerul belgian care i-a creat rochia, a demonstrat o afinitate deosebita pentru decupajele geometrice plasate in zonele esentiale: picioare si bust.

Gwyneth Paltrow e intr-o forma extraordinara si a dorit ca toata lumea sa o stie. Premiera filmului Iron Man 3 a surprins-o pe actrita intr-o tinuta marca Antonio Berardi, creata special pentru a-i evidentia cele mai senzuale parti ale trupului.

Considerata una dintre cele mai sexy femei ale anilor 90', modelul american Caprice Bourett a uimit la un moment dat cu o tinuta ce parea nefinisata. Rochia aproape inexistenta in partea superioara a corpului nu a fost cea mai buna alegere a vedetei, disproportiile fiind, in general, de evitat.

In iunie 2001, Jason Statham pasea pe covorul rosu la premiera filmului "Snatch". La bratul actorului, iubita sa, Kelly Brook,, atragea toate privirile, deturnand atentia de la subiectul filmului, personaje, regie si orice alte detalii. Tinuta vedetei a devenit brusc un subiect in sine.

Intr-una dintre aparitiile sale cele mai elegante, Uma Thurman a reusit performanta de a face din sanul sau drept atractia de pe covorul rosu. Rochia neagra din voal nu a putut ascunde decat jumatate din bust, lasand fotografilor sansa unui instantaneu memorabil.

Desi acum se recomanda ca designer, Victoria Beckham a avut o perioada in care nu reusea nici macar sa aleaga o tinuta potrivita, cu atat mai putin sa creeze. Rochia colorata, excesiv decupata si abundenta in accesorii e reprezentativa pentru fata simpla din Essex si nu pentru vedeta actuala.

Expresia "putin inseamna mai mult" isi pierde intelesul in cazul lui Toni Braxton. Cantareata de R&B a incercat instituirea unui cod vestimentar unic, bazat pe lipsa si nu abundenta de material.

Lady Gaga nu putea lipsi dintr-o astfel de galerie, aparitiile ei fiind printre cele mai controversate din show-biz. Iata doar una dintre acestea, cu un slit putin spus generos.

Desi indrazneata, tinuta lui Naomi Campbell pare o creatie batranicioasa in comparatie cu outfiturile colegelor Anabelle Neilson si Meg Mathews. Cele doua modele abia pot fi catalogate ca imbracate, rochiile inedite fiind doar un pretext de a-si etala goliciunea.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#rochii vedete covorul rosu, #rochii vedete Cannes, #rochii indraznete covorul rosu, #rochii decoltate celebritati, #vedete tinute sexy poze , #stiri Cannes