La Cannes cu tancul!

Luni, 19 Mai 2014, ora 23:27
2355 citiri
La Cannes cu tancul!
Foto: Huffington Post

Cine are nevoie de covorul rosu, cand exista o strada, unde incape perfect un tanc? Asa par sa fi gandit actorii din cel mai nou film al francizei "Expendables", care au defilat cu tancul la Cannes.

Sly Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Antonio Banderas si Jason Statham au urcat, duminica, barbateste pe un tanc si au amintit trecatorilor de cea de-a treia parte a francizei, care va ajunge in cinematografe in luna august a acestui an.

Primul film al francizei a aparut in 2010, iar de atunci mai toti "greii" din filmele de actiune au fost cooptati in proiect. Cea de-a treia parte a francizei include si actori mai tineri, cum sunt Kellan Lutz sau Ronda Rousey (singura femeie din distributie), precum si pe Wesley Snipes sau Kelsey Grammer, informeaza Huffington Post.

La fotografiile de covor rosu, la Cannes, actorii din distributie s-au intrecut in complimente. Schwarzenegger l-a numit pe Stallone "o mare inspiratie", in timp ce cel din urma l-a complimentat pe fostul guvernator pentru creierul sau.

O adolescenta romanca, alaturi de Monica Belluci pe covorul rosu de la Cannes

Cele mai multe glume au tintit insa varsta, din moment ce mare parte din distributie nu mai e demult la prima tinerete. "Cred ca Lincoln era la Casa Alba cand ne-am intalnit prima oara", a glumit Stallone, in varsta de 67 de ani, adresandu-i-se lui Ford, de 71 de ani.

"Suntem copii cu artrita!"

Intrebat cand stiu actorii ca trebuie sa se retraga, Stallone a replicat: "Cand iti cade fundul". A adaugat apoi: "Suntem copii cu artrita! Vom fi vesnic tineri!".

Incident pe covorul rosu, la Cannes - A ajuns sub fusta lui Betty cea urata (Video)

Despre urmatorul film al francizei, "Expendables 4", Stalonne a spus ca se va intoarce la ideea originala, de film de actiune mai degraba dramatic decat comic, mentionand ca al doilea film al francizei a mers prea departe in ceea ce priveste comicul. Abia al treilea, cel care va fi lansat in vara, este ceea ce trebuie, a mai spus el.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#tanc Cannes 2014, #lansare Expendables 3, #Expendables 3 actori , #stiri Cannes