Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Carlos Santana, un rocker sentimental (Video)

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 15:04
4610 citiri
Carlos Santana, un rocker sentimental (Video)
Foto: arteesalute

Carlos Augusto Alves Santana, care implineste miercuri 64 de ani, s-a nascut la in 1947, la Autlan de Navarro, in Mexic, intr-o familie a carei pasiune pentru muzica reprezenta sarea si piperul vietii insasi.

Departe de a visa un loc de munca stabil, Carlos parea hotarat sa poarte sunetul de chitara magica din local in local, pornind din Tijuana si continuand apoi in SUA, dupa transferul familiei la San Francisco, relateaza Biografieonline.it.

Notele prelungi, suspinate si pasionale, caracteristice stilului sau muzical, ii aduc celebritatea, asigurandu-i o inconfundabila nota distinctiva, care il impun drept unic intre chitaristii de exceptie ai lumii. Carlos devine, odata cu trecerea anilor, parintele indiscutabil al unui nou gen muzical, asa numitul "rock-latino".

Componenta mistica si religioasa nu este de neglijat in creatiile sale muzicale, iar evolutia continua in plan stilistic atrage dupa sine profunde transformari, abordand un cocteil de sonoritati rock, jazz si folclor latino-american, de pe urma carora dobandeste milioane de fani pe toate meridianele lumii.

In 1999, odata cu acumularea a peste 30 de milioane de discuri vandute, Carlos decide sa demareze o colaborare cu nume prestigioase din lumea hip-hop si imprima "Supernatural", un succes rasunator, care-i atrage un binemeritat premiu Grammy.

"Datoria mea este sa daruiesc oamenilor emotie spirituala prin intermediul muzicii. La concertele mele publicul plange, rade, danseaza - daca astfel oamenii pot atinge culmi spirituale, atunci mi-am facut datoria. Am convingerea ca o fac in mod decent si onest", afirma artistul, referindu-se la secretul succesului sau muzical.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#aniversare Carlos Santana, #Carlos Santana implineste 64 ani, #Carlos Santana biografie , #video