Carmen Dan spune ca a fost o greseala de comunicare in evaluarea PSD: O singura masura e neindeplinita

Joi, 29 Iunie 2017, ora 12:36
2799 citiri
Carmen Dan spune ca a fost o greseala de comunicare in evaluarea PSD: O singura masura e neindeplinita
Foto: Arhiva Facebook/Carmen Dan

Ministrul interimar de Interne, Carmen Dan, a fost avizata favorabil pentru a prelua din nou portofoliul. Ea a explicat jurnalistilor ca in evaluarea PSD, care a aratat ca nu a avut realizari la minister, a aparut o "greseala de comunicare" si nu este reflectata realitatea.

"Masurile pe care dvs. le considerati neindeplinite (...) sunt masuri care se afla in diferite stadii de implementare, unele sunt chiar in procedura de avizare. O singura masura a fost trecuta ca neindeplinita", a spus Carmen Dan, intrebata despre evaluarea PSD.

Intrebata cum isi explica insa acea evaluare si daca poate fi vorba de o greseala de comunicare, ea a confirmat.

"Eu cred ca este o greseala de comunicare. Nu vorbim neaparat de domnul Valcov, vorbim de o echipa care a facut aceasta evaluare asumata de la bun inceput pentru sase luni de zile, care a trecut in revista obiectivele programului de guvernare si a dispus, inserat, acele rezultate", a explicat ministrul.

Urmareste LIVE audierile ministrilor din Parlament

Carmen Dan a fost audiata aproximativ 50 de minute, la final fiind avizata cu 23 de voturi pentru si 10 impotriva.

In evaluarea PSD din cazul lui Carmen Dan nu exista masuri indeplinite integral, dar sunt 7 masuri partial indeplinite: informatizarea generalizata in toate directiile care lucreaza intens cu cetateanul, perfectionarea dispozitivelor jandarmeriei, asigurarea resurselor pentru implementarea managementului integrat al frontierei, achizitionarea de mijloace speciale de interventie la incendii, deszapeziri, inundatii, intarirea controlului permanent al legalitatii prezentei in Romania a cetatenilor straini, optimizarea nomenclatorului produselor rezerva de stat, nivelurilor maxime, stocurilor intangibile, DIPI va gestiona situatia operativa din responsabilitatea sa pentru protejarea personalului din domeniul afacerilor interne.

Un singur obiectiv nu a fost indeplinit, cel referitor la arhivele nationale: analiza starii de fapt si asigurarea dotarilor pentru o buna conservare a dosarelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Carmen Dan MAI, #Carmen Dan evaluare PSD , #ministru de Interne