Prima reactie a lui Carmen Dan dupa ce Tudose a acuzat-o ca l-a mintit

Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 12:59
15904 citiri
Prima reactie a lui Carmen Dan dupa ce Tudose a acuzat-o ca l-a mintit
Foto: Digi 24 TV

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi la audieri la Parchetul General, in dosarul in care a reclamat ca a gasit un microfon in locuinta sa.

Ea a ajuns la sediul institutiei putin dupa ora 10:30 si a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.

La iesire, insa, acestia au insistat sa afle parerea ei in legatura cu declaratiile premierului Mihai Tudose, de miercuri seara, cand a acuzat-o ca l-a mintit.

"Nu vreti sa stiti ce am declarat procurorilor in acest dosar?", i-a intrebat Carmen Dan pe jurnalisti, insa nu a dat niciun detaliu: "Am raspuns intrebarilor puse de procurori, am clarificat aspectele care trebuiau clarificate".

La insistentele jurnalistilor, Carmen Dan a spus "In ceea ce priveste declaratiile domnului prim-ministru voi da lamuriri".

Intrebat daca isi va da demisia, ministrul de Interne a repetat ca "Am spus ca voi da lamuriri cat de curand".

"Cu un ministru de Interne care sa ma minta in halul acesta, eu nu mai pot sa lucrez", a spus prim-ministrul, miercuri seara, la Antena3, vizibil suparat pe Carmen Dan.

Chestionat daca ii cere demisia, premierul a spus ca aceasta si-a exprimat disponibiliatea de a renunta la functie inca de luni si, daca isi da demisia, el o va accepta:

"Daca e lasata, isi va da demisia", a subliniat Tudose, care apoi a refuzat sa precizeze de catre cine sa fie lasata, insa este evident ca face referire la Liviu Dragnea, care este sustinatorul principal si cel care a promovat-o in Guvern pe Carmen Dan.

Cand a mintit Carmen Dan

Premierul a relatat in emisiune cand a fost mintit de ministrul de Interne.

Afland "pe surse" ca chestorul Catalin Ionita, propus de Carmen Dan sa devina noul sef al Politiei Romane, nu si-ar dori functia, premierul a intrebat-o daca e adevarat si a fost mintit:

"Va divulg un lucru si supararea mea pe doamna ministru: Am intrebat-o daca e adevarat, mi-a spus ca omul isi doreste functia. L-am sunat la pranz pe domnul chestor sa-l intreb eu.

Buna ziua, sunt premierul, doriti functia?

Domnule premier, permiteti sa raportez, in cursul diminetii m-am prezentat la doamna ministru cu un raport in care refuz functia.

Am insistat:

Chiar nu doriti functia?

Nu, domnule prim-ministru, chiar nu doresc functia

Domnul Bogdan Chirieac a auzit aceasta discutie".

Despre aceasta discutie telefonica, aparusera deja informatii in presa, detalii aici: Catalin Ionita i-ar fi spus lui Tudose ca refuza sa devina sef al Politiei Romane, asa cum vrea Carmen Dan.

Amintim ca premierul a refuzat sa il demita pe seful IGPR, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, ca urmare a scandalului politistului-pedofil protejat de colegi.

Apoi, dupa sedinta de guvern, Tudose a avut o discutie la Palatul Victoria cu ministrul de Interne, despre care s-a aflat ca a fost tensionata.

Apoi, Carmen Dan a plecat la Parlament, insa acolo nu l-a gasit pe Liviu Dragnea, plecat in teritoriu.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#Carmen Dan Mihai Tudose, #Carmen Dan mintit Mihai Tudose , #ministru de Interne
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
de ce a mintit ? pentru ca minciuna in psd e oxigenul cu care ei
Poza maxwell
maxwell
rank 5