A murit sotul lui Carmen Dan. Politia a deschis dosar penal de moarte suspecta

Marti, 03 Iulie 2018, ora 18:27
24484 citiri
A murit sotul lui Carmen Dan. Politia a deschis dosar penal de moarte suspecta
Foto: Arhiva Pixabay

Politistii si procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta in cazul sotului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, care a fost gasit mort, marti, in locuinta sa din Videle, judetul Teleorman.

Purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, pentru Mediafax, ca a fost deschis un dosar de moarte suspecta in cazul unui barbat de 57 de ani, gasit fara viata, marti, in locuinta sa din Videle.

"Este o moarte suspecta la Videle. Este vorba despre un barbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, in vederea efectuarii necropsiei. Nu prezenta urme de violenta la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directa, facuta marti de vecinii din blocul respectiv, care au anuntat faptul ca nu l-au mai vazut de o vreme pe barbatul de 57 de ani. S-a intocmit dosar penal pentru moarte suspecta", a declarat Teodora Dragole.

Potrivit sursei citate, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman pentru continuarea cercetarilor.

MAI a confirmat decesul

Surse judiciare au confirmat, pentru Mediafax, ca barbatul de 57 de ani este sotul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan. Ulterior, primarul orasului Videle, Nicolae Badanoiu, a anuntat public ca i-a transmis condoleante ministrului.

"Am auzit ce s-a intamplat, am sunat si i-am transmis condoleante doamnei ministru. Dansul (sotul lui Carmen Dan - n.red.) locuia in Videle. Nu cunosc ce s-a intamplat", a spus Nicolae Badanoiu.

Si presedintele Consiliului Judetean Teleorman a confirmat ca Daniel Corneliu Dan, sotul ministrului de Interne, a murit in locuinta sa din Videle.

"Este un eveniment regretabil in familia dansei (a ministrului - n.r.) ", a declarat Danut Cristescu, presedintele CJ Teleorman.

Confirmarea a venit apoi si de la Ministerul de Interne.

Corneliu Daniel Dan murise de mai multe zile

Potrivit presei locale, Corneliu Daniel Dan suferea de ciroza si, in momentul in care vecinii au alertat politia, barbatul murise de mai multe zile.

Luni, ministrul de Interne a facut, impreuna cu premierul Viorica Dancila si alti doi ministri din Guvern, vizite pentru a evalua pagubele produse de inundatii in tara. Marti, Carmen Dan s-a aflat in Parlament, unde a votat modificarile la Codul Penal.

Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman pana pe 31 mai 2017, avand un salariu anual de 60.000 de lei, se arata in ultima declaratie de avere a ministrului Carmen Dan.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#sot Carmen Dan murit Videle, #Corneliu Daniel Dan murit Videle , #stiri Carmen Dan