Carrefour a inaugurat cel de-al 41-lea supermarket din Romania

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 19:41
2271 citiri
Carrefour a inaugurat cel de-al 41-lea supermarket din Romania
Foto: Arhiva

Grupul Carrefour deschide, miercuri, cel de-al 10-lea supermarket din Bucuresti si cel de-al 41-lea din Romania.

Supermarketul Carrefour Veteranilor este situat in sectorul 6 si isi va desfasura activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 700 de metri patrati, urmand strategia de "preturi mici, zilnic".

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse (de la mezeluri, carne, lactate-branzeturi, produse congelate si semipreparate pana la legume si fructe, apa, sucuri, bauturi, produse de igiena sau pentru intretinerea casei), incluzand peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour.

Magazinul va fi deschis de luni pana sambata in intervalul orar 7:00 - 22:00, iar duminica intre 7:00 si 21:00. Noua unitate Carrefour are noua case de marcat si 85 de angajati.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara aproximativ 471.000 de angajati. In Romania, grupul Carrefour opereaza 25 de hipermarketuri si 41 de supermarketuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Carrefour magazin Bucuresti, #Carrefour magazin inaugurare , #stiri Carrefour