Piata imobiliara din Valea Jiului, in cadere

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 09:09
3340 citiri
Piata imobiliara din Valea Jiului, in cadere
Foto:Ziare.com/Marius Mitrache

Piata imobiliara din Valea Jiului este aproape paralizata, de cateva luni nu se mai tranzactioneaza aproape nimic.

"Criza se simte in Valea Jiului, si in Petrosani, in mod special, pentru ca aici se fac mai multe vanzari. Spre deosebire de inceputul anului, din august - septembrie, au inceput sa mai apara cativa cumparatori, dar foarte putini si cu bani si mai putini", spune Sorina Mateevici, reprezentantul unei agentii imobiliare.

Cei care dispun de bani, acum este momentul sa cumpere o casa. Preturile sunt cu mult sub cele de acum 2, 3 ani.

"Este momentul ideal pentru ca o mare parte din preturi a scazut. Cei care se grabesc foarte tare, chiar vand sub pretul pietei", mai spune reprezentantul agentiei imobiliare.

Cand vine vorba de chirii, lucrurile stau altfel. Multi clienti asteapta cu lunile pana cand gasesc un apartament pe gustul lor.

"Spre deosebire de vanzari, chiriile in Petrosani merg destul de bine. Sunt foarte putine apartamente care sunt pentru chirii si cereri destul de multe. Sunt destule firme in zona care solicita pentru angajatii lor. In general, se cauta apartamentele foarte bine mobilate si utilate, care insa sunt putine in Petrosani", a mai precizat Mateevici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#piata imobiliara Valea Jiului, #apartamente Valea Jiului Petrosani , #agentie imobiliara