Chirii de patru ori mai mari pentru locatarii blocurilor ANL

Joi, 18 Iunie 2009, ora 15:07
1942 citiri
Chirii de patru ori mai mari pentru locatarii blocurilor ANL

Sucevenii care locuiesc in blocurile ANL ar putea plati incepand de luna viitoare o chirie de pana la patru ori mai mare, potrivit unui proiect al Consiliului Local Suceava.

Daca proiectul va fi aprobat, noile chirii vor fi cuprinse intre 193 - 203 lei pentru o garsoniera, respectiv 271 - 283 de lei pentru apartamentele de doua camere, informeaza Monitorul de Suceava.

Comparativ cu vechile preturi, platite in prezent de chiriasii ANL, noile tarife sunt de aproape patru ori mai mari, chiria la o garsoniera fiind acum de aproximativ 60 de lei, iar la un apartament de 80 de lei.

"Vom aproba noile chirii pentru locatarii apartamentelor din blocurile ANL in prima sedinta de Consiliu Local. Legea spune ca cei care au depasit 35 de ani nu mai pot beneficia de chirii subventionate, acestea trebuie sa fie recalculate si aduse aproape de pretul pietei", a precizat primarul Ion Lungu.

Potrivit legii, doar chiriasii sub 35 de ani vor mai beneficia de chirii subventionate, restul urmand sa achite chiria la noile preturi.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#chiriasi ANL, #nivel chirii suceava , #ANL
Comentarii
D
d
rank 1
Normal ar fi sa-i scoata afara si sa bage alti tineri care au cereri