Cele mai utile sfaturi pentru gasirea unui apartament nou in Bucuresti

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 16:43
3536 citiri
Cele mai utile sfaturi pentru gasirea unui apartament nou in Bucuresti
Foto: jaymantri.com

O casa in Bucuresti este visul multor persoane, mai ales a celor care au decis sa isi incerce norocul in cel mai mare oras al tarii. Si multi oameni considera ca nu este chiar atat de usor sa iti cumperi una, acuzand preturile mari pe care le are piata imobiliara si putinele imobile disponibile.

Cu toate acestea, nu este chiar asa si in ultimii ani s-au dezvoltat multe noi ansambluri rezidentiale Bucuresti pentru ca fiecare sa poata gasi ceva pe gustul sau, in zonele cautate si la pretul pe care si-l poate permite. Iar acest lucru se poate face cu mare usurinta, prin intermediul cautarilor online.

Oferte noi pentru complexele rezidentiale

Pe toata harta Bucuresti au aparut o multime de noi ansambluri rezidentiale si acestea nu se reduc doar la cele cateva nume din centru sau din cartierele rezidentiale vechi, asa cum sunt Pipera sau Tunari.

Practic, fiecare sector si fiecare cartier se bucura de oferta sa, deci, daca esti interesat de un apartament de vanzare in capitala, atunci exista toate sansele sa il gasesti, indiferent de locul pe care il preferi.

Militari, Titan, Tineretului, Rahova sau Berceni sunt doar cateva cartiere in care au fost construite ansamblurile noi de locuinte in ultimii ani. Si toate au avantajul de a fi moderne si echipate dupa cele mai inalte standarde sau chiar mobilate.

Prejudecatile vechi nu dispar usor

Apartamentele din ansamblurile rezidentiale din Bucuresti sunt extrem de scumpe. Aceasta este o credinta pe care o impartasesc multe persoane care se afla in cautarea unui imobil. Afirmatia nu face referire la toata piata de apartamente de vanzare. Asta pentru ca, in functie de cartierul selectat, pretul poate sa varieze foarte mult.

Un apartament in Corbeanca sau Pipera costa mult pentru ca terenul in acele zone este mai scump. In plus, comunele sunt considerate exclusiviste si de aceea cumparatorii isi permit sa plateasca mai mult. Dar, in alte zone ale Bucurestiului (Titan, Militari, etc.) situatia sta exact invers si poti sa gasesti un apartament foarte bun, ultra-dotat fara sa fii nevoit sa platesti decat jumatate din pretul cerut pe unul din zonele de lux.

Deci, tot ce ai de facut este sa iti extinzi cautarile in mai multe zone ale Bucurestiului. Este posibil sa gasesti exact ce cauti intr-un alt cartier decat in cel in care ai inceput initial sa te interesezi de oferte.

Concurenta este constructiva

Odata cu constructia de noi si noi ansambluri rezidentiale, apare si concurenta intre dezvoltatori astfel ca investitiile acestora in calitate sunt din ce in ce mai mari. Iar, la banii ceruti pe aceste locuinte, acestia reusesc sa ofere cumparatorilor foarte multe avantaje - adica finisaje dintre cele mai bune, materiale de calitate utilizate si uneori chiar si mobilier inclus sau loc de parcare.

Harta Bucurestiului este plina de astfel de oferte si tot ce mai ramane de facut este sa o alegi pe cea pe care o consideri potrivita ca localizare. Pentru ca, in rest, majoritatea dintre ele ofera tot ce este mai bun in materie de amenajari interioare si finisaje de calitate. Noteaza-ti care sunt dotarile strandard pe care doresti sa le aiba noua ta casa si incepe sa cauti - ofertele cu dotari incluse sunt multiple!

Cautari rapide si usoare pe internet

Daca esti interesat sa compari un numar mare de oferte imobiliare care propun apartamente de vanzare in Bucuresti, atunci un site bun pentru a face acest lucru este rezidential.net.

Aceasta platforma ofera persoanelor interesate sute de posibile variante, pe toata intinderea orasului sau la periferie, pentru ca oricine sa poata ajunge si la ansamblurile de locuinte din zonele pe care le cauta.

Selectia este comprehensiva si, in plus, exista si o harta care indica toate ofertele pe zone din capitala. Asadar, cu atat de multe variante la dispozitie si posibilitatea de a le selecta doar pe cele care par sa fie interesante si se incadreaza in buget, se poate spune ca gasirea unui apartament bun in Bucuresti a devenit mai usoara ca niciodata.

In final, acum ai posibilitatea sa gasesti un apartament bun intr-un ansamblu rezidential din Bucuresti fara sa mai fii nevoit sa te interesezi la diverse agentii imobiliare pentru a afla care sunt ofertele. Si cum variantele sunt numeroase si bine puse la punct, adica locuintele sunt unele de calitate indiferent de locul in care au fost construite, gasirea apartamentului de vis sau macar a celui de care ai nevoie pe moment devine mult mai usoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cuprinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#apartament nou Bucuresti, #oferte imobiliare , #apartamente noi