Ce apartamente a vandut miercuri RA-APPS

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 21:17
2385 citiri
Ce apartamente a vandut miercuri RA-APPS
Foto: Arhiva

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a vandut, miercuri, doua imobile din cele cinci scoase la licitatie.

Unul dintre imobilele vandute este un apartament de la mansarda (fara teren) cu doua camere, suprafata utila de 63,13 de metri patrati, situat in Strada Phillipide nr. 15, sector 2, Bucuresti. Imobilul "a fost adjudecat, miercuri, 14 martie, de catre o persoana fizica, la licitatia deschisa cu strigare, contra sumei de 52.000 de euro (fara T.V.A.). Au fost cumparate doua dosare de prezentare, iar la licitatie s-a inscris o singura persoana", se arata intr-un comunicat remis de RA-APPS.

Regia a mai vandut un apartament cu trei camere, suprafata utila 95,24 de metri patrati, cota indiviza teren 38,25 de metri patrati, situat in Strada Bitolia, din Bucuresti, adjudecat, de catre o persoana fizica, la licitatia deschisa cu strigare, contra sumei de 99.500 de euro (fara T.V.A.). "A fost cumparat un singur dosar de prezentare, iar la licitatie s-a inscris o singura persoana", se mai precizeaza in documentul citat.

Ambele apartamente au fost vandute la pretul de pornire la licitatie.

Celelalte trei imobile, respectiv un apartament cu patru camere situat in str. Cuza Voda din Bucuresti, un apartamentul cu trei camere situat in Strada Luterana din Bucuresti si locuinta cu cinci camere din Strada Calea Calarasilor, nu s-au vandut deoarece nu s-a prezentat nicio persoana la licitatie.

Pretul de pornire la urmatoarea licitatie va ramane neschimbat.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#vanzare apartamente RA APPS, #Regia Patrimoniului Protocolului de Stat , #apartamente vanzare