Cum arata apartamentul cu doua camere care costa 10 milioane de lire (Galerie foto)

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 08:31
12476 citiri
Cum arata apartamentul cu doua camere care costa 10 milioane de lire (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

In Marea Britanie a fost scos la vanzare un apartament de doua camere al carui pret este de aproape 10 milioane de lire sterline.

Pozitionat intr-o zona centrala a Londrei, apartamentul format din living, dormitor, bucatarie si doua bai se afla intr-unul dintre cele mai exclusiviste complexe rezidentiale, One Hyde Park, conform Daily Mail.

Chiar daca are doar doua camere, apartamentul de 478 de metri patrati are doua nivele. La cel inferior se afla un dormitor mare, cu baie proprie, in timp ce in zona superioara regasim livingul si o toaleta separata.

Fiecare metru patrat al apartamentului costa 20.711 de lire sterline. Astfel, doar suprafata ocupata de cosul de gunoi ajunge sa coste 6.300 de lire sterline.

Chiar daca pare ireal, apartamentul cu doua camere va fi vandut, mai mult ca sigur, in scurt timp, spun agentii imobiliari.

"Milionarii vad acest tip de case precum un ceas scump sau o masina de lux. Pentru ei conteaza sa aiba cu ce sa se laude in fata prietenilor sau sa-si impresioneze iubita mai mult decat pretul", a spus Henry Pryor, un agent imobiliar din Londra.

Acesta este cel mai scump apartament cu doua camere scos la vanzare in Marea Britanie, pretul fiind cu 4,3 milioane de lire sterline mai mare decat ocupantul locului doi in acest top.

Pe langa pretul de aproape 10 milioane de lire sterline, cumparatorul va trebui sa mai plateasca 1,1 milioane de lire sterline taxa de timbru, o chirie a terenului in valoare de 2.000 de lire anual si inca 32.000 de lire o taxa de servicii.

La aceste costuri, nu e de mirare ca serviciile sunt pe masura. Viitorul cumparator va beneficia, in cladire, de piscina, spa, teren de squash, cinema si paza. De asemenea, printre serviciile incluse se regasesc menaj, room service si o crama.

In plus, cumparatorul ii va avea ca vecini pe unii dintre cei mai bogati oameni ai lumii. In acest complex mai locuiesc miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov si fostul prim-ministru din Qatar, Hamad Bin Jassim al-Thani.

Anul trecut aici a fost vandut un penthouse pentru 140 de milioane de lire sterline.

Foto: Daily Mail

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#apartament 10 milioane Londra, #preturi apartamente Londra, #apartamente scumpe Londra , #apartamente