Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi preturile din Capitala si marile orase

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 07:29
6915 citiri
Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi preturile din Capitala si marile orase
Foto: Arhiva

Criza a lovit puternic sectorul imobiliar, insa pretul apartamentelor este in continuare destul de ridicat pentru buzunarele goale ale romanilor.

Capitala ramane in continuare cel mai scump oras din punct de vedere imobiliar, insa si locuintele din marile orase au preturi destul de ridicate. Analizand anunturile postate pe imobiliare.ro, putem observa ca diferentele intre orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi sau Constanta, pentru un confort similar, nu sunt foarte mari, preturile incadrandu-se cam intre aceleasi marje - in jur de 40.000 de euro un apartament cu 2 camere, 50.000 de euro unul cu 3 camere si chiar pana in 80.000 pentru 4 camere.

Astfel, un apartament de 3 camere, decomandat, amenajat complet, situat in zona Aviatiei din Bucuresti costa 119.500 euro. Apartamentul este dotat cu centrala proprie, gresie, faianta, geamuri termopan, jaluzele verticale, lampi, spoturi si calorifere din aluminiu si face parte dintr-un bloc construit in 1986. Suprafata totala construita este de 76 mp, cea utila de 73 mp si 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane.

Tot in Capitala, in zona Cotroceni, un apartament cu 2 camere, decomandat, renovat recent, costa 95.000 de euro. Apartamentul se afla intr-un bloc construit in 1960, cu doar 6 apartamente, la etajul 1 din 2. Suprafata utila este de 49 mp, are balcon inchis, boza la subsol, centrala proprie si aer conditionat.

Un bucurestean vrea sa vanda apartamentul cu 2 camere pe care il detine in zona Baba Novac cu 66.500 de euro. Apartamentul este semidecomandat, la etajul 10 (ultimul), este izolat termic in interior, 48 mp suprafata utila. Noul proprietar poate beneficia si de un loc de parcare in acest pret.

In zona Titan, un apartament cu 2 camere, confort 1 semidecomandat, aflat la etajul 3, intr-un imobil cu 10 nivele construit in zona anilor '70 semistradal costa 52.500 de euro.

In Cluj, un apartament cu 3 camere, aproape de centrul orasului costa 145.000 de euro. Acesta are 136 mp, este situat la etajul 2 din 4, iar structura de rezistenta este din caramida, are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, iar usa de la intrare este din metal. Apartamentul este intr-un imobil nou situat in zona Pata, la cinci minute de Teatrul National. Zona este una de case, aerisita, imobilul dispunand de curte proprie.

Tot in Cluj, in zona Calea Turzii, un apartament de 2 camere, decomandat, cu suprafata utila 63 mp, la etajul 2 din 5, este scos la vanzare cu un pret de 67.320 de euro. Cei care vor sa cumpere un apartmanet cu o camera, in zona Gruia, confort 1, trebuie sa stie ca acesta costa 25.000 de euro. Acesta este situat intr-un bloc construit inainte de 1990, are o suprafata utila de 32 mp, debara si acces la boxa.

Cei care si-ar dori sa isi cumpere un apartament la munte, in Brasov, au o oferta extrem de variata, iar preturile sunt pe masura. Un apartament de 2 camere in zona Harmanului, 44 mp, etaj 4 din 4, semidecomandat, confort 2, costa 34.000 de euro.

Tot un apartament cu 2 camere, in zona Saturn-Uranus, de 42 mp, etajul 4 din 4 nedecomandat, confort 1, costa 28.500 de euro. Locuinta, care necesita renovare totala, se afla in apropierea complexului Orizont 3000 si a pietei Astra, fiind foarte aproape si de statia mijloacelor de transport in comun.

Tot in orasul de la poalele Tampei, pe un apartament de 3 camere, spatios cu dormitoare mari, aflat foarte aproape de centrul civic al orasului, costa 58.000 de euro. Locuinta are 73 mp, se afla la parter, intr-un bloc cu 8 etaje, 2 balcoane, sistem de inalzire propriu. Apartamentul este renovat, dispune de centrala termica proprie, are vedere pe 2 parti fiind insorit aproape tot timpul zilei.

Un alt apartament propus spre achizitionare, contra sumei de 67.000 de euro, face parte dintr-un imobil dat in folosinta dupa 1990 si se afla la etajul 5. Cumparatorul beneficiaza de o suprafata utila generoasa de 80 mp, structura sa, in prima faza decomandata, a suferit usoare modificari rezultand un living transformat dintr-un dormitor si hol, precum si doua dormitoare generoase (15 mp respectiv 20 mp).

In orasul de pe Bega, un proprietar al unui apartament cu 3 camere, confort 2, vrea sa il vanda pentru 41.000 euro. Locuinta se afla la etajul 2, intr-un bloc de 4 etaje, are o suprafata utila de 50 mp, o baie si 2 bacoane. Tot in Timisoara, un apartament cu 3 camere, de 42 de mp, nedecomandat, costa 55.000 de euro. Desi este un apartament mic, are 2 balcoane inchise si are o aranjare bine gandita a spatiului (proiectat de arhitect), toate utilitatile si tot confortul pentru o factura mica de intretinere.

Pentru un apartament cu 4 camere, decomandat, amenajat, in zona Dambovita, proprietarul cere 60.000 de euro. Locuinta are 85 mp, se afla la etajul 4 din 4. Bucataria este total mobilata si utilata, iar printre dotarile suplimentare apartamentului se numara o uscatorie.

Un alt apartament de 3 camere decomandat, in zona Girocului, costa 58.000 de euro. Are o suprafata utila de 72 de mp, 2 bai, un balcon, amenajat, gresie, parchet laminat, vedere catre parc.

In Iasi, un apartament cu 3 camere, zona Tatarasi, la etajul 2 din 3, costa 90.000 de euro. Bucataria este mobilata, iar podele sunt din parchet, marmura, gresie, in functie de camera. Tot un apartament cu 3 camere, decomandat, insa in zona Zimbru Bicaz, costa 50.000 de euro.

Suprafata utila este de 80 mp, si se afla la etajul 7. Ca imbunatatiri aveti centrala termica, aer conditionat, usa metalica, gresie, faianta, parchet laminat, termopan. Apartamentul se vinde cu bucatarie mobilata si utilata complet.

Tot la vanzare este si un apartament 3 camere, in zona Pod Ros, cu bucatarie spatioasa, baie cu geam, 2 debarale mari pe hol, costa 42.000 de euro.

Un apartament ceva mai mare, cu 4 camere, zona Billa-Silvestru, semicentral, de 90 mp, costa 85.000 de euro. Este decomandat, confort I, are o suprafata de 100 mp si este situat la etajul 5 in bloc de 8 nivele. Apartamentul detine ca dotari centrala termica proprie, tamplarie din lemn cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, se vinde mobilat si utilat.

Un apartament la malul marii este visul oricarei persoane. Daca aveti bani pentru asa ceva, iata cum sta situatia in Constanta. Un apartament in zona Inel II, 3 camere, 60 mp, etaj 4, decomandat, confort 1 costa 41.500 euro. Locuinta nu are insa imbunatatiri, asa ca, pentru confort sporit, va trebui sa mai investiti in el. Un apartament cu 3 camere, zona Ultracentral, 69 mp, etaj 1 din 4, costa 66.000 de euro. Un apartament cu 2 camere, in zona I. C. Bratianu, 50 mp, situat la parter, intr-un bloc de 10 etaje, costa 53.000 de euro.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#vanzare apartament, #cumparare apartament, #pret apartament , #apartamente