Cladirile de birouri din Romania sunt "depasite" - Tu unde ai sediul?

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 15:02
2170 citiri
Cladirile de birouri din Romania sunt "depasite" - Tu unde ai sediul?

Pana acum trei ani, piata era cuprinsa de febra cladirilor de birouri. Se construia mult, fara sa se tina cont de eficienta sau dotari tehnologice. Urmarile acestei neglijente se vad in facturile chiriasilor care nu pot decat sa viseze la sedii "green".

La prima vedere, orice companie si-ar dori sa aiba sediul in celebrele America House sau Europe House din Capitala. Dar, doar la prima vedere. Acestea sunt printre primele cladiri de birouri gigantice care au aparut in peisajul bucurestean.

Cu un aspect care face Capitala sa semene cu Frankfurtul, office building-urile moderne erau inchiriate la capacitate maxima cu mult timp inainte de finalizarea lucrarilor de constructie.

Bataia companiilor pe spatiile de birouri ii determina pe constructori sa acorde mai putina atentie dotarilor eco. Pana a intrat economia in criza si toata lumea a cautat sa-si reduca cheltuielile.

"In acest moment, toate cladirile de birouri mai vechi de 3-4 ani sunt depasite", a declarat Lucian Anghel, managing parter al companiei BSS, specializata pe managementul cladirilor de birouri si a spatiilor comerciale.

Citeste mai multe despre Cladirile de birouri din Romania sunt "depasite" - Tu unde ai sediul? pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#cladiri birouri depasite, #cladiri birouri Romania , #birouri