Fotoliile de masaj pot ameliora dureri si redau starea de bine

Advertorial
Joi, 24 Octombrie 2019, ora 10:55
12962 citiri
Fotoliile de masaj pot ameliora dureri si redau starea de bine

Fotoliile de masaj sunt intens promovate in zilele noastre si exista desigur si un motiv bine intemeiat in acest sens - combat efectele stresului, promoveaza ideea de relaxare si detensionare musculara. Sunt un aliat al starii de bine astfel ca magazinele de profil recomanda publicului larg o astfel de terapie.

Masatto este poate unul dintre cei mai mari distribuitori, autorizati, pe aceasta nisa.

In ultimii ani, prin colaborarea cu cei de nisa a devenit si producator, detinand la ora actuala o linie de fotolii de masaj - by Masatto - ce imbina tehnologia cu estetica.

Este o linie de lux, calitate premium care aduna unele dintre cele mai pretentioase functii, sisteme patentate si dotari complexe care pot realiza masaje pe masura.

Fotoliile de masaj, comparate cu maseurii profesionisti

Totusi diferenta este ca fotoliile pot functiona oricand, continuu, cu reglaje precise despre intensitate si durata sesiunilor. Fotoliile de masaj incorporeaza o tehnologie complexa, cu functii ce permit astfel realizarea unui masaj precis.

Scaneaza utilizatorul, identifica punctele specifice, intra in actiune si maseaza prin tehnici diverse: lovire sau batai usoare, framantare, frectionare, intindere, rulare sau presare.

Ce rezulta este un masaj profesional ce se aseamana in mod fidel cu ceea ce un maseur bine antrenat stie sa faca.

Cateva dintre functiile wow ale acestor fotolii sunt sistemul patentat de masaj cu 6 role, sistemul S sau L Shape ce tine cont de pozitia ergonomica sau cel Zero Gravity care permite astfel corpului sa fie la un unghi perfect pentru masaj.

In functie de model, astfel de fotolii pot include role pentru masarea talpilor inclusiv, perne de aer, vibratii la zona bratelor, astfel incat intregul corp este masat precis, placut si eficient.

Masatto, o recomandare ce vine si din partea celor din spatiul public

Masatto dispune de una dintre cele mai generoase colectii de fotolii, aparte de cele care ii apartin.

Sunt modele noi, ce tin pasul cu tehnologia ultimilor ani. Este distribuitor autorizat si se bucura de popularitate se pare si in randul persoanelor publice. Liviu Varciu si Masatto este una din aceste povesti.

Testand si cumparand ulterior unul dintre cele mai performante tipuri de fotolii de masaj, Liviu Varciu recomanda cu incredere aceasta forma de terapie.

Nici nu are cum sa fie altfel de vreme ce masajul in sine in primul rand este o modalitate placuta de relaxare.

Nu implica efort din partea beneficiarului si in varianta de masaj realizat de rolele fotoliilor de masaj in decursul sedintelor de cateva minute pot fi realizate si alte activitati placute, in intimitatea casei.

Este asadar un mod de optimizare a activitatilor; daca pana acum existau mereu conditii pentru a merge la sedinte de masaj, acum totul poate fi realizat acasa, oricand in decursul unei zile.

Variante compacte de astfel de fotolii de masaj au fost create si pentru cei din spatiul business, care se gandesc sa includa un fotoliu in zona de relaxare la firma spre exemplu. Inainte de achizitie pot fi si testate, in unul din showroom-urile Masatto din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#fotolii masaj Masatto, #Liviu Varciu Masatto , #casa vacanta