Ziare.com

Care sunt cele mai mari chirii din Bucuresti

Luni, 21 Mai 2012, ora 19:06

   

Care sunt cele mai mari chirii din Bucuresti
In tarile dezvoltate, inchirierea apartamentului este un mod de viata pentru majoritatea locuitorilor, spre deosebire de Romania, unde toti vor sa fie proprietari. Exista aici insa si extrema: persoane care isi permit chirii lunare mai mari decat salariul unui director.

Bucuresti, micul Paris, este orasul unde poti cumpara o garsoniera cu peste 100.000 de euro sau unde poti plati o chirie, pentru un apartament de patru camere, de 3.000 de euro.

Cine-si permite un astfel de apartament, care costa 36.000 de euro pe an? Cei care isi permit o astfel de chirie dau acesti bani pentru un apartament foarte spatios, situat in zona Dorobanti. Apartamentul se afla intr-un imobil nou si dispune de trei dormitoare, un living generos de 65 mp si o terasa de jur imprejurul apartamentului.

Imobilul se preteaza atat pentru rezidenta cat si pentru sediul unei companii. Spatiul este situat la nivelul trei intr-un imobil S+DS+P+4. Fiecare nivel are un singur apartament. Imobilul este dotat cu lift, garaje cu acces cu telecomanda, acces intrare cu cartela magnetica, centrala termica proprie si supraveghere video.

Apartamentul are o suprafata utila de 225 mp si a fost construit in anul 2005.
Citeste mai multe despre Top: Cele mai mari chirii din Bucuresti pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1969 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor