4 motive pentru a locui in sudul Bucurestiului

Advertorial
Marti, 12 Februarie 2019, ora 16:57
25545 citiri
4 motive pentru a locui in sudul Bucurestiului

Te gandesti sa-ti cumperi o garsoniera in Bucuresti, insa nu ai decis in ce cartier? Iti doresti sa fugi de aglomeratia specifica a capitalei, dar sa locuiestiintr-o zonaaccesibila?

Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de un grad sporit de confort si de toate facilitatile necesare. De aceea, iti recomandam sa iei in considerare garsonierele noi din Bucuresti.

Amplasate in zona de sud, in cartierele Berceni si Popesti Leordeni, ele sunt o optiune potrivita pentru oricine doreste sa achizitioneze o locuinta care sa respecte mai multe criterii.

Daca nu te-ai gandit pana acum sa locuiesti in sudul Bucurestiului, am pregatit pentru tine o lista cu cele mai importante motive pentru care merita sa iti cumperi o locuinta aici.

De ce sa locuiesti in zona de sud a capitalei?

1. Preturi rezonabile

In zona de sud ai la dispozitie o varietate de garsoniere de vanzare din care sa alegi. Majoritatea suntplasate in blocuri sau ansambluri nou construite, la standarde moderne, respectand cerintele de calitate.

Mai mult decat atat, costurile pentru o locuinta in aceasta zona sunt mai mici decat in alte parti ale Bucurestiului, de exemplu zonele centrala sau de nord. Prin urmare, vei putea sa alegi cu usurinta o garsoniera care sa fie pe placul tau si care sa se incadreze in bugetul tau.

2. Accesibilitate

Intr-adevar, este incomod sa locuiesti intr-o zona limitrofa, de unde esti nevoit sa faci naveta cel putin o ora pentru a ajunge la serviciu sau in alte zone ale orasului. Insa, in sud, exista mai multe variante de transport, printre care si metroul, respectiv reteaua de transport in comun. Astfel ca, indiferent de situatie, vei putea ajunge usor in orice alt cartier din Bucuresti.

Spre exemplu, linia M2 de metrou circula pana la statia Berceni. De aici, pana la Popesti Leordeni sunt doar 9 km de parcurs, ceea ce inseamna aproximativ 10 minute de mers cu masina sau 15 minute cu autobuzul. Aceasta distanta este convenabila atat ca timp cat si ca buget pentru un locuitor al zonei care trebuie sa se deplaseze zilnic, la locul de munca, in centru sau in partea de nord.

3. Diverse facilitati

Poti fii sigur ca daca alegi una dintre garsonierele noi din aceasta zona nu te vei bucura doar de o locuinta pe gustul tau, dar vei avea si toate facilitatile la indemana. Fie ca vorbim despre mall-uri (Sun Plaza, Grand Arena Mall, La Strada - Street Mall), piete, spitale, supermarket-uri, scoli sau gradinite, ai acces usor la toate acestefacilitati.

4. Zona linistita

In contextul in care traim intr-un ritm alert, mai mult ca sigur iti doresti sa stii ca ajungi acasa si ca te poti bucura de mult dorita liniste si de un spatiu in care sa-ti reincarci bateriile. Zona de sud a Bucurestiului este ferita de zgomotul si agitatia specifica nordului, cu care este posibil sa te confrunti in fiecare zi.

Te asiguram ca daca alegi sa achizitionezi o garsoniera aici, in zona de sud, vei avea parte de propria ta oaza de relaxare la finalul unei zile incarcate. Mai mult decat atat, ori de cate ori vrei sa te bucuri de o plimbare cat mai aproape de casa, vei putea sa te destinzi.

Acum ca ai aflat de ce este benefic sa iei in calcul posibilitatea cumpararii unei garsoniere noi in sudul capitalei, nu-ti ramane decat sa analizezi cu atentie ofertele disponibile si sa o alegi pe cea mai potrivita dorintelor si cerintelor tale.

Iti dorim mult succes in gasirea locuintei potrivite si pe gustul tau!

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#garsoniere noi, #garsoniera Bucuresti , #garsoniera