Cea mai noua legatura directa intre proprietarii de locuinte si cei interesati de relocare

Marti, 16 Februarie 2016, ora 11:41
2363 citiri
Cea mai noua legatura directa intre proprietarii de locuinte si cei interesati de relocare

Chiar daca multi locuitori ai Bucurestiului se plang de aglomeratie si de poluare, acesta ramane totusi un oras atractiv, mai ales pentru cei care vin din provincie.

Pana la urma, este capitala tarii si cel mai bine dezvoltat oras din punct de vedere economic. Aici se gasesc cele mai multe oferte de locuri de munca din tara, dar si multiple moduri de a petrece timpul liber.

Una dintre problemele cu care nou-venitii se confrunta este gasirea unei locuinte. Apartamentele - de cumparat sau de inchiriat - pot fi foarte costisitoare, in functie de zona aleasa.

Sunt agentiile imobiliare necesare in gasirea locuintei perfecte?

Unii ar spune ca da, pentru ca a lucra cu profesionisti in domeniul imobiliar vine cu cateva avantaje. Apeland la o firma specializata se pot gasi mai repede apartamente potrivite criteriilor de selectie, fara sa fie cazul cautarilor independente ce pot consuma mult timp.

Chiar daca potentialul cumparator nu apeleaza direct la o agentie imobiliara, cei mai multi detinatori de apartamente o fac, astfel ca, in calitate de viitor proprietar sau chirias, vei fi nevoit sa accepti interventia agentiei, dar si comisionul impus de aceasta.

Noua legatura directa intre proprietari si beneficiari

Pentru cei care cauta locuinte in Bucuresti, au aparut acum si alte posibilitati! De acum poti sa cauti usor o locuinta si sa negociezi direct cu proprietarul. Sistemul are foarte multe avantaje de care poti beneficia deoarece gasesti cele mai bune oferte pentru apartamente si case in Bucuresti, fara cheltuieli suplimentare.

Noul site de servicii imobiliare, dedicat celor care NU cauta sa colaboreze si cu intermediari, te poate ajuta in cautari.

Platforma anunturiproprietaribucuresti.ro este un portal pe care cei care au case de vanzare sau de inchiriat pot sa posteze anunturi gratuite, iar cei care isi doresc o locuinta noua au sansa se intre in contact direct cu acesti proprietari.

Site-ul este printre putinele de pe piata care ofera excusiv astfel de oferte. In plus, sistemul este unul foarte usor de utilizat si aduce multe avantaje in plus fata de site-urile de imobiliare concurente.

Cinci motive de a intra chiar acum pe anunturiproprietaribucuresti.ro

Nu platesti comision de agentie la tranzactie. Daca esti in cautarea celor mai noi si avantajoase anunturi proprietari Bucuresti, acum te poti bucura deoarece pe acest site poti gasi exact ce cauti, fara a apela la o agentie imobiliara.

Negociezi direct cu proprietarul. Atunci cand ai o agentie imobiliara care se ocupa de intermedierea tranzactiei de vanzare cumparare a unui imobil, cel mai probabil il vei intalni pe proprietar doar la semnarea contractului. Nu stii ce fel de om este si nici ce asteptari poate sa aiba. Exact aceeasi situatie exista si in cazul proprietarilor care nu stiu la ce sa se astepte de la potentialii noi chiriasi. Insa, cand nu exista intermediere intre cele doua parti, aceasta grija dispare deoarece lasa loc comunicarii directe.

Preturi mai mici. Fara interventia unei agentii imobiliare, sansele de negociere cu proprietarul cresc astfel incat poti ajunge la o intelegere mai mult decat avantajoasa in mod direct.

Oferte diverse in capitala si zonele limitrofe. Noua plaforma prezinta anunturi particulari din Bucuresti si Ilfov apartamente 2 camere, anunturi de locuinte mai mari, cu trei, patru camere, garsoniere sau vile.

Asadar, daca te afli in cautarea unei locuinte in oras, sau a unei case intr-o zona mai linistita in jurul Bucurestiului, aceasta cautarile pe aceasta platforma reprezinta o varianta win-win, indiferent de buget, dorinte si asteptari.

Postari de anunturi gratuite. Orice anunt la ziar costa, la fel si in cazul multor site-uri de servicii imobiliare. Acesta este si unul dintre motivele pentru care agentiile imobiliare sunt atractive, deoarece in costul comisionului din tranzactie, apeleaza la diverse metode de a face reclama locatiei fara ca proprietarii sa se implice decat cu furnizarea de detalii.

Cu anunturiproprietaribucuresti.ro orice postare este gratuita pentru proprietari. Singurul efort pe care il depui este acela de a face poze detaliate cu locuinta si de a realiza o prezentare cat mai atractiva, care sa atraga clienti interesati.

Noua platforma dedicata pietei imobiliare din Bucuresti propune sa creeze contacte directe intre parti, mai avantajoase si mai ieftine.

Esti interesat de o locuinta noua in capitala sau in judetul Ilfov? Sau ai o locuinta pe care vrei sa o inchiriezi sau vinzi? Acceseaza site-ul si intra contact cu cei care te pot ajuta.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#anunturi proprietari Bucuresti, #anunturi particulari Bucuresti , #imobiliare