La Targul Imobiliar Project Expo, vii cu masina, pleci cu casa

Joi, 16 Iulie 2009, ora 15:06
2462 citiri
La Targul Imobiliar Project Expo, vii cu masina, pleci cu casa
Foto: Casa Forte Tartasesti

Cum piata imobiliara sufera pierderi majore, dezvoltatorii au pregtit oferte dintre cele mai traznite si atractive.

Unul dintre acestea a venit cu o oferta-soc la Targul Imobiliar PROJECT EXPO: dai masina, mai pui diferenta, si-ti cumperi casa.

Acesta este si primul targ imobiliar dedicat programului guvernamental "Prima Casa", dupa cum informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Targul va veni cu oferte incepand de la garsoniere, pana la case de lux in Dubai, Brazilia, Spania.

Expozantii au mai pregatit si cateva surprize pentru vizitatori, acestia urmand sa primeasca in plus pentru achizitionarea unei locuinte, multiple beneficii cum ar fi bonusuri, discounturi sau chiar cadouri!

Astfel, unii dezvoltatori au spre vanzare complexuri rezidentiale in care viitorii proprietari pot beneficia de urmatoarele facilitati: centre comerciale, gradinita, banca, piscina acoperita, SPA, jacuzzi, sala de aerobic, sala de fitness, masaj, restaurant, cafe-bar, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Nici reducerile nu sunt de ignorat. Ele pot ajunge pana la 14.000 de euro sau chiar 18.000 de euro, si bonus primiti si doua locuri de parcare.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti si se va desfasura pe perioada a 3 zile, de vineri pana duminica, inclusiv. Orarul de vizitare pentu targ este: vineri si sambata de la 10:00 la 18:00 si duminica, in intervalul orar 10:00 - 17:00.

Complex rezidential in afara Capitalei, la 20 minute cu masina de centru

Dezvoltatorul imobiliar JQ Development va lansa, in cadrul Targului ansamblul rezidential din zona metropolitana - Casa Forte Tartasesti.

Ansamblul cuprinde 700 de apartamente, de 2,3,4 camere, ce vor fi construite in vile de P+1E, intr-o zona fara poluare, langa cea mai mare padure din jurul Bucurestiului (peste 1.000 de ha) si cu un acces foarte usor (18 kilometri, sosea cu doua benzi pe sens) aproximativ 20 minute din Piata Victoriei.

Ca facilitati se va asigura o zona comerciala, spatii de joaca pentru copii, linie de microbuz care va afce legatura cu centrul orasului, etc

Cel mai scump apartament de 4 camere (78 mp construiti) din Casa Forte Tartasesti va costa, la cheie, 60.000 euro cu TVA inclus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
#Project Expo, #masina contra casa, #targ imobiliar, #Prima Casa , #imobiliare