Locuinte executate silit, de vanzare in toata tara - Vezi cat costa

Autor: Paul Barbu - Redactor
Marti, 05 Iulie 2011, ora 12:01
14133 citiri
Locuinte executate silit, de vanzare in toata tara - Vezi cat costa

Cum bancilor nu le sta prea bine ca agenti imobiliari, mai ales cand vine vorba de garantii pentru creditele acordate, scot la licitatie toate garantiile ipotecare executate silit.

Asa ca, daca sunteti in cautarea unui apartament care are potential de a fi ieftin, mai toate bancile au pe propriile site-uri o lista cu imobilele pe care le vand.

Creditarea inaintea crizei s-a dovedit a fi foarte fructuoasa pentru banci care au acordat zeci mii de imprumuturi imobiliare. Acum, o parte din cei care si-au pus gaj casa au intrat in imposibilitatea de a mai plati ratele pentru care s-au angajat.

Banca Carpatica anunta ca organizeaza licitatie pentru un apartament cu trei camere de pe Calea Grivitei din Bucuresti. Pretul de pornire al acestuia este de 185.000 de lei. Daca vreti sa depuneti o oferta pentru acest imobil va trebui, mai intai, sa depuneti o garantie de 10% din pretul de pornire.

In Constanta, Piraeus Bank vinde un apartament executat silit cu 4 camere, care ocupa o suprafata utila de 86,95 mp si are si balcoanele cu o suprafata de 10,15 mp este scos la licitatie pentru suma de 71.000 de euro. Data desfasurarii licitatiei pentru acest apartament inca nu s-a decis.

Pentru 30.000 de euro puteti avea un apartament de 2 camere in Craiova. Imobilul are suprafata utila de 44,74 mp din masuratori si balcon in suprafata de 4,24 mp. Apartamentul este confort I, avand ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan si usa de intrare metalica, in interior usi celulare si balcon inchis cu tamplarie din PVC si geam termopan. Tot Piraeus Bank il vinde si pe acesta.

Case de vanzare

Daca preferati o casa, bancile au si astfel de imobile in ofertele lor de pe lista celor executate silit. Spre exemplu, in Ploiesti, Banca Carpatica vinde o casa cu 3 camere si anexe, cu suprafata construita de 99,43 mp, si teren in suprafata de 374 mp. Pretul de evaluate al acesteia este de este de 184.000 de lei, dar pentru ca nu este la prima ei licitare, pretul de pornire pentru aceasta este de 138.000 lei.

Alpha Bank vinde, in Bucuresti un teren cu casa de 3 camere. Desi la casa pretul nu este specificat, este foarte posibil ca in costul terenului, de 615.000 de lei (670 metri patrati) sa intre si locuinta. Casa de 3 camere, bucatarie, antreu si camara are o suprafata locuibila de aproape 70 de metri patrati.

In Alba Iulia, Raiffeisen Bank va vinde la inceputul lunii viitoare un imobil cu un pret de poernire de 318.000 de lei. Acesta este cu 25% mai mic decat costul evaluat. Aici este vorba despre o casa si un teren intravilan in suprafata totala de 1094 mp. Din acestia locul de casa care o suprafata de 266 mp, gradina cu suprafata de 284 mp, casa si curte cu suprafata de 263 mp, gradina cu suprafata de 281 mp.

Pensiuni si hoteluri, scoase la vanzare

In Eforie Nord, BCR da prin vanzare directa un minihotel cu doua etaje care cuprinde 16 camere. In anunta se mentioneaza ca imobilul este aproape de centru orasului, cu posibilitati de extindere. Suprafata terenui aferent este de 446 mp, in timp ce suprafata construita desfasurata ajunge la 576 metri. Pretul este de aproape 970.000 de lei plus TVA.

Tot prin vanzare directa, dar de data aceasta in Poiana Brasov, BCR vinde o pensiune cu putin peste 5 milioane lei. Imobilul are toate dotarile necesare functionarii, 20 camere cazare functionale, restaurant, bar, sala conferinte, centrala termica pe gaz, teren aferent 1.546 mp.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#locuinte executate silit, #vanzare locuinta executata silit, #pret locuinta executata silit , #imobiliare