Magheru, in topul celor mai scumpe bulevarde din Europa

Miercuri, 05 Noiembrie 2008, ora 11:25
1846 citiri
Magheru, in topul celor mai scumpe bulevarde din Europa

Bulevardul Magheru din Capitala este una dintre cele mai scumpe artere comerciale din Europa. Chiria spatiilor comerciale amplasate aici a fost estimata la 1.500 euro pe metru patrat, pe an.

Ocupa locul 19 intr-un clasament al celor mai scumpe 25 de artere comerciale din Europa, intocmit de firma de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle (JLL) pe baza valorii chiriilor din diferite orase europene, scrie Evenimentul Zilei .

Bulevardul Magheru a surclasat cea mai scumpa artera din Stockholm, Biblioteksgatan, de 1.419 euro pe metru patrat pe an si din Lisabona, Chiado, de 1.200 de euro pe metru patrat pe an, potrivit primei editii a raportului Prime High Streets Europe.

Prima pozitie in clasamentul JLL este ocupata de Paris, cu un nivel al chiriilor de 7.360 de euro pe metru patrat pe an, inregistrat pe Champs Elysees.

Capitala Frantei este urmata de Moscova, unde pe Stoleshnikov Lane chiriile se ridica la 7.035 de euro, si de Londra, unde pe New Bond Street costul de inchiriere este de 6.762 de euro.

Din regiunea Europei Centrale, Bucurestiul este depasit doar de Praga, cu Na Prikope, si de Budapesta cu Vaci Street, unde chiria spatiilor de retail este de 1.800 euro pe metru patrat pe an.

Chiriile spatiilor comerciale de pe Bulevardul Magheru au crescut cu 13,6%, fata de perioada similara de anul trecut.

Costurile din Cluj-Napoca ajung pe Bulevardul Eroilor si Strada Ferdinand la 960 de euro/mp/an, in timp ce in Brasov, cele mai mari chirii sunt pe Strada Republicii (720 de euro/mp/an), acelasi nivel fiind intalnit si pe Bulevardul Tomis din Constanta.

Pe Bulevardul Stefan cel Mare din Iasi chiriile sunt de 540 de euro/mp/an, iar pe Bulevardul Nicolae Balcescu din Sibiu de 660 de euro/mp/an.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Magheru, #Bulevard, #chirii , #imobiliare