Portretul-robot al cumparatorului de apartamente noi

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 19:06
2584 citiri
Portretul-robot al cumparatorului de apartamente noi
Foto: Adama

Persoane active, care lucreaza si isi petrec mult timp la locul de munca, cu varste si venituri medii. Acesta este portretul robot al cumparatorului de apartamente noi, in viziunea dezvoltatorilor.

Bugetul mediu in care se incadreaza cumparatorii locuintelor este de 70.000 de euro pentru un apartament cu doua camere, ei cautand un raport bun intre pret si facilitatile oferite.

"In primul rand, majoritatea sunt oameni de varste medii si cu un venit mediu. Cumparatorii Evocasa sunt persoane active, care muncesc si isi petrec mult timp la locul de munca. Din aceasta cauza ei au nevoie ca toate facilitatile sa fie aproape de casa, neavand mult timp la dispozitie pentru a-l aloca transportului, cumparaturilor sau achitarii facturilor", spune Asher Lax, director de marketing si vanzari la Adama.

"De aceea, blocurile dezvoltate de Adama in zona Titan se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor, a scolilor sau a gradinitelor. De asemenea, este o zona apropiata de centrul orasului, astfel ca drumul locatarilor pana la munca sau scoala este mult simplificat", adauga Lax.

Unul din cartierele cele mai cautate de cumparatori este Titan, deoarece este o zona cu acces bun la facilitati si aproape de centru. S-a observat, de asemenea, ca majoritatea oamenilor care locuiesc in Titan nu mai vor sa se mute in alte zone ale Capitalei.

"Titanul nu este cotat ca o zona foarte scumpa, dar este, in acelasi timp, o zona net superioara celorlalte cotate drept ieftine in Bucuresti. Cartierul s-a dezvoltat mult in ultima vreme, accesul la mijloacele de transport in comun este excelent, iar strazile de acces in cartier sunt suficiente si largi", explica Asher Lax.

Adama a livrat, pana la sfarsitul anului trecut, sute de apartamente, urmand ca, pana la sfarsitul acestui an, sa livreze peste 500 de unitati.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#portret robot cumparator apartamente, #cumparator apartamente noi , #imobiliare