Primele targuri imobiliare din an isi anunta, timid, programul

Sambata, 06 Februarie 2010, ora 13:40
1122 citiri
Primele targuri imobiliare din an isi anunta, timid, programul

Dupa ce in 2009 majoritatea targurilor nu au avut parte de vizitatori, acum organizatorii anunta ca deja cativa dintre marii jucatori au confirmat prezenta la acest gen de evenimente.

Astfel, pana la sfarsitul lunii ianuarie sase dintre cei mai importanti jucatori ai pietei si-au anuntat prezenta in exclusivitate la Targul Imobiliar National tIMOn, care se va desfasura sub titlul all inclusive, in Piata Constitutiei, intre 18 si 21 martie.

Desi s-au anuntat 11 targuri imobiliare pentru 2010, dezvoltatorii Adama, GTC, Pelican Com si Pipera City Lights, precum si agentia Real Time si fondul de investitii Romania Invest, prin organizatia lor de vanzari Be Igloo, au anuntat ca, in acest an, vor participa in exclusivitate la cele trei editii tIMOn.

Reprezenantii tIMOn mizeaza pe o piata imobiliara activa pentru 2010, motiv pentru care pregatesc un eveniment activ, cu actiuni in premiera pentru piata imobiliara romaneasca.

"Editia tIMOn din martie se va desfasura sub zodia intrebarii shakespeariene de a cumpara sau nu. 'To buy ot not to buy' este dilema fiecarui potential consumator de imobiliar in acest an. Evolutia preturilor, dar si a dezvoltatorilor imobiliari, va putea fi observata in detaliu la cel mai spectaculos targ imobiliar al primaverii", se arata intr-un comunicat al organizatorilor tIMOn.

Targul se va desfasura pe o suprafata de peste 3.000 de mp. "Certitudinile legate de usoara relansare a creditarilor precum si ofertele de primavara ale dezvoltatorilor conduc catre un targ ce poate reprezenta relansarea vanzarilor de locuinte fezabile adresate segmentului mediu. Interesul crescut pentru noua piata imobiliara din Romania s-a cristalizat, pentru inceput, in gradul de ocupare a tIMOn martie: 60% pana in acest moment, dar si in informatiile despre achizitii ale fondurilor de investitii si despre lansari de noi proiecte rezidentiale", a declarat Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Mai mult, in premiera va fi dezvoltat un program destinat exclusiv jurnalistilor. Targul Imobiliar National tIMOn va avea 3 editii in acest an: 18-21 martie, 16-19 septembrie si 2-5 decembrie 2010.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#tIMOn 2010, #targuri imobiliare 2010, #piata imobiliara 2010 , #imobiliare