Ziare.com

Project Expo, primul targ imobiliar dedicat "Primei Case"

de Irina Ursu
Luni, 13 Iulie 2009, ora 15:11

   

Project Expo, primul targ imobiliar dedicat "Primei Case"
Primul targ imobiliar dedicat programului guvernamental "Prima Casa", Project Expo, va incepe vineri, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Targul se va desfasura pe parcursul a trei zile si va oferi celor care doresc sa-si cumpere o casa mii de oferte menite sa le satisfaca atat cerintele cat si puterea financiara, informeaza un comunicat al organizatorilor remis Ziare.com.

La Targul Imobiliar Project Expo vor participa atat dezvoltatori, agentii imobiliare cat si banci si brokeri de credite. Ofertele dezvoltatorilor sunt extem de variate, de la garsoniere la case de lux si de vacanta, in Romania si strainatate.

Unul dintre expozanti ofera vizitatorilor chiar si varianta achizitionarii unei vile construite in imediata vecinatate a Capitalei, la pretul de aproximativ 60.000 euro, cu terenul inclus in pret.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Oferta BRD din cadrul programului "Prima Casa" cuprinde credite in euro, acordate la cele mai mici dobanzi de pe piata, pe o durata de pana la 30 de ani, cu o valoare de pana la 57 000 euro.

Avansul este de minim 5% din pretul de achizitie al locuintei, daca pretul acesteia nu depaseste 60 000 euro. Creditul "Prima Casa" de la BRD nu presupune comision de acordare si nici de rambursare anticipata. Acesta propune doua variante de rambursare: rate lunare egale sau descrescatoare, la alegere.

Pentru a fi inscrise in acest program, persoanele interesate trebuie sa aiba cetatenia romana, trebuie sa nu detina in proprietate o locuinta sau un alt credit ipotecar si sa aiba un venit de minim 400 euro.

Citeste mai multe despre targ imobiliar Prima Casa Project Expo
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1659 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor