Ziare.com

Vezi cine iti poate da credit pentru Prima Casa

Joi, 04 Martie 2010, ora 17:51

   

Vezi cine iti poate da credit pentru Prima Casa
Bancile au trimis oferte pentru Prima Casa care au depasit cu aproape 50 la suta plafonul total, de 700 de milioane de euro, alocat pentru acest an.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a finalizat contractul cadru pentru cea de-a doua etapa a programului Prima Casa, iar garantiile vor putea fi acordate imediat dupa semnarea acestuia de cele 21 de banci incluse.

Cele mai mari garantii le-a primit Banca Comerciala Romana, de 215,63 de milioane de euro, relateaza Ziarul Financiar.

Aceasta este urmata de BRD, cu 161,17 milioane de euro si Banca Romaneasca, valoarea garantiilor fiind de 53,9 milioane de euro.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

Urmeaza, in ordine descrescatoare, Alpha Bank (42,82 milioane de euro), Piraeus Bank (37,73 milioane de euro), Banca Transilvania (26,95 milioane de euro) si CEC Bank (21,56 de milioane de euro).

Cel mai scazut plafon il au RIB (1,078 milioane de euro), ATE Bank (2,15 milioane de euro) si Banca Carpatica (4,31 milioane de euro).

Din program mai fac parte si Leumi, Raiffeisen Bank, Volksbank, Millenium, Banc Post, Credit Europe, Unicredit, OTP, Intesa Sanpaolo, Emporiki Bank si Garanti Bank.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2628 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor