S-a deschis primul targ de chirii online din Romania - Care sunt ofertele din Bucuresti

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 21:31
4470 citiri
S-a deschis primul targ de chirii online din Romania - Care sunt ofertele din Bucuresti
Foto: Imobiliare.ro

Primul targ de chirii online din Romania a debutat luni si va dura pana pe 15 septembrie.

Acesta poate fi accesat de catre orice persoana aflata in cautarea unei oferte de inchiriat pe Imobiliare.ro, potrivit unui comunicat remis Ziare.com de catre portalul imobiliar.

In prima editie sunt incluse peste 9.300 de apartamente scoase la inchiriat in 6 orase mari ale Romaniei, respectiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara si Iasi.

Cu oferte care pornesc de la 400 de lei pe luna pentru o garsoniera din Bucuresti, 150 de euro lunar pentru un apartament cu doua camere din Timisoara, respectiv de la 200 de euro pe luna pentru un apartament cu trei camere din Brasov, organizatorii targului isi propun sa atraga 100.000 de vizitatori.

"Targul de chirii aduce o serie de elemente inedite: cautarea locuintelor se face in timp real, cu ajutorul unei harti interactive, unde sunt marcate zonele fierbinti din fiecare oras in parte, criteriul fiind pretul de pornire pentru ofertele disponibile.

Avantajul conceptului este dublu: proprietarii beneficiaza de un mod de promovare inedit cu o certa valoare adaugata, ceea ce le permite sa obtina o expunere ridicata fara niciun cost suplimentar in perioada de maxim interes pentru acest segment, iarchiriasii au acces facil la ofertele prezentate, indiferent de locul in care se afla, singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca fiind conexiunea la Internet. Ne asteptam sa avem 100.000 de vizitatori pe perioada targului", explica Adrian Erimescu, directorul general al Imobiliare.ro.

Care sunt ofertele din Bucuresti

In Drumul Taberei, o garsoniera confort 3, cu o suprafata utila de 15 metri patrati, poate fi inchiriata cu 400 de lei pe luna. Locuinta este situata la primul etaj al unui bloc vechi cu patru nivele si se inchiriaza nemobilata. In zona Mosilor, spre exemplu, o camera cu baie proprie situata la demisolul unei vile construite in 2009 are un pret cerut de 150 de euro, pentru o suprafata de 20 de metri patrati. In zona Rahova-Sebastian, o unitate locativa monocamerala nemobilata, de 35 de metri patrati, poate fi inchiriata cu 160 de euro pe luna.

In zona Vitan-Barzesti, in apropiere de hipermarketul Real, un apartament cu doua camere, cu o suprafata de 48 de metri patrati, are un pret cerut de 750 de lei pe luna. Locuinta este amplasata la etajul al doilea al unui bloc cu opt nivele, construit in 1980, si este complet mobilata si utilata. In alte cartiere ale Capitalei, chiriile cerute de proprietari pornesc de la circa 200 de euro pe luna.

Acesta este pretul solicitat, spre exemplu, pentru un apartament mobilat de 57 de metri patrati din cartierul Crangasi, dar si pentru o unitate locativa cu o suprafata similara, situata insa intr-un bloc construit in anul 1928 din zona Piata Unirii, in apropiere de Centrul Vechi. Pe segmentul locuintelor cu trei camere, chiriile din Bucuresti pornesc de la 200 de euro pe luna. Acesta este pretul cerut pentru un apartament de 70 de metri patrati situat intr-un bloc nou (constructie 2009) din zona Prelungirea Ghencea.

Ceva mai mult - 230 de euro pe luna - solicita proprietarul unui imobil complet mobilat si utilat, cu o suprafata de 76 de metri patrati, situat in cartierul Militari, zona Gorjului.

C.P.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#targ chirii Romania, #oferte chirii Romania, #oferte chirii Bucuresti, #chirii Bucuresti , #inchirieri